Urheilu ja aktiviteetit

Juhlatalon vuokrauksen yhteydessä vuokrattavissa myös tarvikkeita eri aktiviteetteihin.

Kysy lisää, me räätälöimme teille unelmien päivän!

Pyöräily

Ukonniemi tarjoaa loistavan tukikohdan niin maantie-, maasto- ja alamäkipyöräilijälle kuin Saimaan Saaristoreitille suuntaavalle matkaajalle. Miltä kuulostaisi maastopyörä-retki, ja palatessanne Juhlatalolle teitä odottaisi hyvä ruoka ja lämmin sauna?

Lue lisää

Frisbeegolf

Ukonniemen ympäristöstä löytyy monipuolinen frisbeegolfrata. Hauskaa ajanvietettä esimerkiksi Juhlatalolla vietettävien syntymäpäivien oheen!

Lue lisää

Golf

18-väyläinen golfkenttä tarjoaa haasteita Ukonniemessä vieraileville. Golf-kentät sijaitsevat Lappeenrannan Rauhan puolella, aivan Juhlatalon lähistöllä.

Lue lisää

Mailapelit

Tennis, sulkapallo vai vaikka pesäpallo? Kaikkiin löydät pelikentät Ukonniemestä. Jännittävää peliä kelpaa muistella Juhlatalon löylyissä!

Lue lisää

Ukonlinnan uimaranta

Ukonlinnan uimarantaan ”Ukoskaan” pääsee kätevästi Juhlatalolta kaunista rantaraittia pitkin kävellen. Kesäisin uimarannalla on myös jäätelökioski!

Lue lisää

Hiihto

Etelä-Suomen ykköskohde maastohiihtoon ympäri vuoden! Kesällä käytössäsi on Suomen parhaaksikin tituleerattu, kansainväliset kisastandardit täyttävä rullahiihtorata ja syksyllä Etelä-Suomen pisin ensilumenlatu. Valaistut hiihtoladut kulkevat aivan Juhlatalon vierestä!

Lue lisää

Jääurheilu

Ukonniemestä löytyy jääurheilun ystävien iloksi kaksikaukaloinen moderni jäähalli, jossa voit seurata Mestis-kiekkoa Imatran Ketterän pelatessa tai hypätä itse kaukaloon luistelun ja curlingin merkeissä. Kovan pelin jälkeen on mukava rentoutua Juhlatalon porealtaassa.

Lue lisää

Lentäminen

Mikä olisikaan unohtumattomampi elämys, kuin lähtö lennolle suoraan Juhlatalon laiturilta! Tunne vapauden siivet! Lentäminen vesitasolla Saimaan yllä on unohtumaton seikkailu, joka yhdistää luonnon kauneuden ja ilmailun lumon. Koe ainutlaatuinen kokemus ja liidä matalalla veden päällä, nostaen sitten katseesi kohti taivasta. Vinkki, tämä on unohtumaton yllätys juhlasankarille!

Sup-lautailu

Kutsu ystäväsi unohtumattomaan seikkailuun! Vuokraa juhlatalo ja SUP-lauta samasta paikasta. Anna juhlien saada uudenlaista jännitystä ja anna vesien kutsua seikkailuun. Varusta juhlat SUP-lautojen kera – täydellinen yhdistelmä hauskanpitoa ja vapautta. Valmistaudu elämyksiin!

Vesipolkupyöräily

Vesipolkupyöräileminen on todella hauskaa puuhaa ja mikä parasta se on myös tehokas liikuntamuoto! Vallankumouksellinen pyörä on turvallinen, helposti ja vakaasti ajettava, jolla voivat pyöräillä kaikenikäiset. Pyöräilijän on oltava kuitenkin vähintään n. 150 cm pitkä. Toimitamme vesipolkupyörät Juhlatalon laiturille.