UKK

Usein kysytyt kysymykset. Mikäli et löydä täältä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä Vuoksen Kalastuspuistoon. Löydät yhteystiedot ylävalikon ’Yhteystiedot’ välilehdeltä.

Pyydä tarjous. Hinnasto alkaa 1200 eurosta per päivä. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi ajankohta ja henkilömäärä.

Hienoa! Pyrimme jatkuvasti kehittämään Juhlataloa ja toimintaamme, joten palaute on tervetullutta! Voit lähettää palautetta sähköpostitse tai soittaa meille. Löydät yhteystiedot ylävalikon ’Yhteystiedot’ välilehdeltä.

Voit tiedustella löytötavaroita Vuoksen Kalastuspuistosta. Katso yhteystiedot ylävalikon ’Yhteystiedot’ osiosta.

Kyllä voit, mutta asiasta pitää sopia etukäteen. Valmistelu-päivästä peritään hinnaston mukainen maksu. Mutta muistathan, että esimerkiksi koristeiden kiinnittäminen (liima, tarrapinta, poraus..) on kielletty. Vuokralaisen tulee siivota koristeensa tilaisuuden päätyttyä pois, ellei muuta sovita.

Kunkin laitteen läheisyydestä löytyy käyttöohjeet. Mikäli tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Vesi on hyvin kirkasta. Aivan rannassa on isoja kiviä, mutta jo metrin päässä hiekkapohja. Laiturin päässä syvyys on jo noin 2-3 metriä. Laiturin päässä on uimatikkaat. Lasten uimista tulee ehdottomasti valvoa. Juhlatalolta noin 300 metrin päässä sijaitsee lapsiystävällinen uimaranta.

Poreallas on suunniteltu 9 henkilölle. Muistathan peseytyä ennen porealtaaseen menoa, ylimääräiset kemikaalit voivat vaurioittaa allasta. Lapsia ei saa jättää porealtaaseen ilman aikuisen valvontaa.

Saunaan mahtuu mukavasti jopa 8-12 henkilöä kerrallaan.

Ilmoita asiasta Vuoksen Kalastuspuistolle. Ryhdy tarvittaessa toimiin lisävahinkojen välttämiseksi. Kiitos, kun huolehdit Juhlatalosta kanssamme!