Tervetuloa Juhlatalo Saimaan Atlakseen – ainutlaatuiseen juhlataloon, joka kätkee sisälleen unohtumattomia hetkiä ja hienostunutta tunnelmaa.

Juhlatalo sijaitsee maalauksellisessa ympäristössä, jonka kauneus ja rauha ovat vertaansa vailla. Ympärillä kohoavat vehreät metsät ja kimalteleva Saimaa luovat taianomaisen taustan juhlahetkillesi. Juhlatalon upea arkkitehtuuri täydentää maisemaa ja luo unohtumattoman ympäristön juhlillesi.

Laadukkaat äänijärjestelmät ja valaistusmahdollisuudet mahdollistavat tunnelman luomisen juuri haluamallasi tavalla – oli sitten kyseessä sitten romanttinen häätanssi tai vilkas yritystilaisuus.

Vuoksen Kalastuspuiston ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sinua järjestämään täydelliset juhlat. Ystävällinen ja huomaavainen palvelu takaa sen, että jokainen yksityiskohta on juuri niin kuin haluat. Meidän tehtävämme on tehdä juhlistasi unohtumattomat ja huolehtia siitä, että voit nauttia jokaisesta hetkestä täysin siemauksin.

Juhlatalo Saimaan Atlas ei ole vain juhlatila, vaan se on paikka, jossa unelmat toteutuvat ja hetket muuttuvat muistoksi. Tule ja koe Atlaksen lumo!

Juhlatalo Saimaan Atlas toivottaa vieraat tervetulleeksi!